Υπηρεσίες - Αναλύσεις

Image

Νερό

Το I.C.M.E.A. είναι ειδικευμένο σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τον κάθε τύπο ανάλυσης νερού με ολοκληρωμένες συμβουλές αποτελεσμάτων.

Δείτε περισσότερα
Image

Τρόφιμα - ποτά

Έλεγχος ποιότητας και υγιεινής της παραγωγικής διαδικασίας τροφίμων και ποτών, από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν φυτικής ή ζωϊκής προέλευσης.

Δείτε περισσότερα
Image

Γεωργία και κτηνοτροφία

Εδαφολογικές και φυλλοδιαγνωστικές αναλύσεις με πρόταση λίπανσης για βελτίωση της παραγωγής και αρδευτικού νερού. Αναλύσεις ποιότητας ζωοτροφών και υδροδότησης κτηνοτροφικών μονάδωνοτροφές

Δείτε περισσότερα
Image

Καλλυντικά

Παρακολούθηση παραγωγής και έλεγχος καλλυντικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Ε.Ο.Φ. και του ISO 22716 (χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις) από την πρώτη ύλη μέχρι το τελικό προϊόν. Σύνταξη φακέλου καλλυντικού προϊόντος.

Δείτε περισσότερα
Image

Περιβάλλον

Περιβαλλοντικές αναλύσεις νερού λυμάτων/αποβλήτων, αέρα επιφανειών. Περιβαλλοντικές και Ιχθυολογικές Μελέτες (Μελετητικό πτυχείο κατηγορίας 26 και 27). Μελέτες συστημάτων διασφάλισης ποιότητας HACCP, ISO 22000, ISO 9001 & ISO 14000.


Δείτε περισσότερα

Το εργαστήριο μας είναι διαπιστευμένο σύμφωνα με

το ISO 17025 και πιστοποιημένο σύμφωνα με το ISO 9001.

Επικοινωνία

Ελληνικής Δημοκρατίας 24, Καβάλα

65201

2510 230106

2510 230198

icmea@yahoo.gr
icmealab@hotmail.com
info[at]icmea.com
info[at]icmea.de

I.C.M.E.A

Το I.C.M.E.A. με έδρα την Καβάλα είναι ένα κρατικά διαπιστευμένο και πιστοποιημένο εργαστήριο με σύγχρονο και πλήρες εξοπλισμό. Το επιστημονικό προσωπικό έχει εξειδικευμένη διεθνή εμπειρία (Πανεπιστημίων Γερμανίας, Αγγλίας, Η.Π.Α).

Είμαστε μια ομάδα από βιοχημικούς, χημικούς, μικροβιολόγους, εδαφολόγους, φαρμακοποιό, γεωλόγο, υδρογεωλόγο, χημικό μηχανικό, γεωπόνους και οικονομολόγους

Designed & Developed By ippokampos.net